Tjänster

Trädgårdsdesign

Råd och vägledning för att planera och skapa vackra och hållbara trädgårdar.

Min passion är att skapa skräddarsydda trädgårdsplaner och designlösningar som hjälper dig att förverkliga din drömträdgård. Med en stark inriktning på biologiskt mångfald och hållbarhet skapar vi gröna rum som inte bara speglar din personlighet utan även respekterar vår vackra planet.


Trädgårdsarbete

Vill du ha hjälp i din trädgård?

Jag tillhandahåller grundläggande trädgårdsarbete och skötsel. Jag erbjuder bland annat plantering, skötsel och anläggning av rabatt. Växt- och häckklippning. Samt ogräsbekämpning och gräsklippning. 

Snittblommor

Buketter, arrangemang och bröllops-floristik utifrån personliga önskemål och säsong.

Jag specialiserar mig på Slow Flowers, vilket innebär att jag erbjuder blomsterarrangemang och buketter som präglas av hållbarhet och medvetenhet. Varje blomma i mina kreationer är noggrant utvald. Genom att välja Slow Flowers får du inte bara vackra och unika blomsterarrangemang, utan minskar även avståndet från jord till bord.
För mer information om trädgårdstjänster och priser,
tryck på länkarna nedan:


Kundreferenser, artiklar

"Hade en superhärlig kväll hemma hos Sandra och hennes otroligt mysiga trädgård.. på Blommor & bubbel event... varsin magisk bukett följde med hem. Gärna fler kvällar av sådant."

" en bukett som Sandra bundit med tulpaner som hon odlar själv, fasta och krispiga... så vacker bukett med papper, snöre och egen etikett.. det är lyx och ren lycka..

Trädgårdskonsultation och design

"..vi har suttit hela kvällen och drömt! TACK för ditt jobb med vår trädgårdsskiss. Så mycket idéer och inspiration.."


Skapa din hemsida gratis!